PostHeaderIcon Nieuws

PostHeaderIcon Expositie Sint Maartenskliniek Nijmegen

Vanaf heden tot 28 juni 2012 exposeer ik acht werken, waaronder mijn twee laatste werken, in het Rondeel van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen. Het Rondeel is voor iedereen toegankelijk.

Mijn motto is dat kunst vrolijk moet zijn, het moet leven, je moet er gewoon blij van worden!

 

PostHeaderIcon Harold in Robs grote tuinverbouwing SBS6

Kijk op zaterdag 5 mei om 17.00uur SBS6 naar Robs grote tuinverbouwing!
Styliste Jorna gebruikt een schilderij van Harold in een "Retro" design make-over in een huis in Zoetermeer.

 

PostHeaderIcon Exclusieve Expositie bij Top Kapper Chris Duller

Vanaf 16 november heb ik een exclusieve expositie in de zaak van de apeldoornse Top Kapper Chris Duller en zijn team.

In het strak ingerichte pand komen mijn werken helemaal tot zijn recht. Een kunstwerk en de plaats waar een kunstwerk komt te staan of te hangen, dienen elkaar te versterken. Dat is zeker het geval bij deze locatie. Ik heb gekozen voor een serie vrolijk en bont gekleurd werk waarbij ik gebruik heb gemaakt van diepe contrasterende kleurschakeringen. En bij een aantal doeken heb ik als toevoeging stukjes spiegel heb gebruikt, wat een zeer speels effect geeft als het licht erin schijnt, maar ook een bepaalde exclusiviteit uit straalt. De rust en bevrijding die ik zelf ervaar bij het schilderen, moet herkenbaar zijn in dit vrolijke werk. Voor meer informatie: www.haroldscheffer.nl

Dullers Kappers stelt belangeloos de kapsalon ter beschikking voor exposities van amateurs en kunstenaars. 20% van de opbrengst gaat naar een goed doel namelijk, Hair-Heroes (Hair-Heroes steunt Stop Kindermisbruik). Mede door deze combinatie is een bezoek aan deze expositie de moeite waard. In de modern ingerichte en ruime kapsalon komen de schilderijen goed tot hun recht. De expositie vindt op dit moment plaats tijdens de openingstijden van Dullers Kappers, Roggestraat 150 te Apeldoorn. 

PostHeaderIcon Disign Shoes by Harold Scheffer!!!

 

PostHeaderIcon Vogels en felle kleuren in het Deventer Ziekenhuis

N. Bolkesteinlaan 75
7416 SE Deventer
tel. 0570 - 53 53 53

Een modern ziekenhuis moet een omgeving zijn waar patiënten en bezoekers zich prettig voelen.
Het gebouw, de inrichting én kunst dragen daar aan bij. Daarnaast kan kunst inspireren, verrassen, of een moment van afleiding bieden.
In de centrale hal van het ziekenhuis en op de polipleinen pronken de aankomende zes maanden, tien grote schilderijen van Harold Scheffer aan de wanden. De vrolijke en felle kleuren spatten van de wanden.

 
 
 
Meer artikelen...